V októbri začína Inštitút pre energeticky pasívne domy ďalší 10-dňový cyklus prednášok, cvičení a praktických ukážok pre tých, ktorí chcú držať krok s novými požiadavkami doby a rozhľadených investorov. Tento seminár vznikol v rámci medzinárodného projektu CEPH (Certified European Passive House Designer). Jeho cieľom bolo vytvoriť databázu architektov a projektantov, ktorí získaním európskeho certifikátu potvrdia svoju pripravenosť navrhovať budovy aj s ohľadom na ich energetickú náročnosť a optimalizáciu nákladov, pričom zároveň ponúknu užívateľom zvýšenú kvalitu a vnútorný komfort.

Program seminára je rozdelený do troch častí (3. – 5.10., 25. – 27.10 a 21. – 24.11.) a ponúka 80 hodín venovaných komplexnej problematike navrhovania pasívnych domov. Architekti a projektanti, ktorí o nich ešte veľa neviete alebo tí, ktorí potrebujete sceliť čiastkové informácie z tejto oblasti, využite príležitosť a prihláste sa. Zaraďte sa tak medzi skúsených odborníkov, ktorí dokážu uspokojiť stále vyššie nároky svojich klientov.

Seminár je zároveň dostatočnou prípravou na zloženie skúšky pre získanie certifikátu “Certified European Passive House Designer”.

Viac informácií a prihlasovanie na seminár tu