Prihláste sa na konferenciu v dvojici –  druhú vstupenky DOSTANETE ZA POLOVIČNÚ CENU

BRNO, 18. 10. 2012

Chystáte sa na konferencii Pasívne domy 2012? Vezmite so sebou kolegu, známeho alebo obchodného partnera. Druhá vstupenka vás bude stáť len polovicu ceny a ani jednému z vás neunikne prednáška Jiřího Šály o aktuálnom vývoji právnych predpisov.

Ak v prihlasovacom formulári na konferencii Pasívne domy 2012 zaškrtnete “2. účastníka “, získate druhú vstupenku len za 1550 Kč. Stačí vyplniť jeho meno a kontaktný email a my ho potom budeme kontaktovať ohľadom upresnenia prihlášky.

Prihláška na konferenciu – prihlasujte sa do 23. októbra 2012

Pre účastníkov konferencie sú pripravené zaujímavé prednášky od popredných odborníkov. Hlavnou témou tohto ročníka konferencie Pasívne domy 2012 je vzťah architektúry a trvalo udržateľného rozvoja.

Ako nové bolo pridané aktuálne téma vývoja predpisov pre hodnotenie energetickej hospodárnosti budov, ktorému svoj príspevok venuje Jiří Šál, a to vo štvrtok popoludní.

Okrem prednášok a diskusných kruhov na vybrané témy sú aj tento rok pripravené exkurzie do pasívnych domov v Českej republike či v Rakúsku a nebude chýbať sprievodný program.

Každý účastník konferencie dostane tlačený zborník, ročné predplatné e-časopisu Energeticky soběstačné budovy v hodnote 195 Kč a ďalšie pozornosti od Centra pasívneho domu.

Konferencia Pasívne domy 2012 je akreditovaná vzdelávacia akcia v programe CPV ČKA (5 bodov) a v projekte celoživotného vzdelávania ČKAIT (2 body). Prihlásiť sa na ňu môžete tu: http://www.pasivnidomy.cz/prihlaska-na-konferenci-pasivni-domy-2012.html.