plynovy-infraziaric

Vykurovanie obytných priestorov a priemyselných hál si pred a počas realizácie zaslúži zvýšenú pozornosť. Úspešná inštalácia a spokojnosť spočíva najmä vo výbere správnej spoločnosti, ktorá je nielen odborníkom vo svojom obore, ale dodáva aj kvalitné produkty. Dnes si teda predstavíme popredného svetového „hráča“, ktorý sa zameriava predovšetkým na priemyselné vykurovanie pomocou plynových infražiaričov.

Schwank je dlhoročná špička

Možno ste už počuli o tom, že 5 z 10 firiem skončí s podnikateľskou činnosťou do dvoch rokov a zo zvyšných 5 firiem po 10 rokoch podnikania ostane už len jedna. Je to síce odhad založený na štatistike, no o niečom to vypovedá.

Preto si obdiv zaslúžia firmy, ktoré sú na trhu viac ako 10, 20, či nebodaj 30 rokov. Viete si však predstaviť, že základy firmy boli položené pred viac ako 80 rokmi? Firma Schwank totiž bola založená Güntherom Schwankom, ktorý ako prvý zostrojil prvý svetlý plynový infražiarič.

Odvtedy sa firma stala svetovou špičkou v dodávaní „tepla“ do priemyselných hál, skladov ale aj obytných priestorov (terasy, väčšie balkóny a podobne). Schwank v súčasnosti dodáva technologicky pokrokové produkty, ktoré spĺňajú najprísnejšie kvalitatívne kritéria. Chcete dôkaz? Schwank je celosvetovo najväčším dodávateľom infračerveného vykurovania hál. To

Firmy, ktoré priemyselné vykurovanie potrebujú presne vedia, že získajú nielen inovatívne a spoľahlivé riešenia vykurovania, ale tiež aj nadštandardný zákaznícky servis. A ako čerešničku na torte – nemalé energetické úspory.

infraziarice-plynove

Schwanku dôverujú klienti zvučných mien

Plynové infražiariče od firmy Schwank sú vo svete veľmi žiadané o čom svedčia aj čísla. Veď počas pôsobenia firmy sa predali viac ako 2 milióny zariadení. Zaujímavé je aj rozpätie klientov, ktorí nepochádzajú len zo Slovenska a okolitých štátov, ale predáva sa až do 40 krajín sveta.

Medzi zákazníkov radíme nielen drobné a stredne veľké firmy, no aj nadnárodne koncerny svetového významu. Referencie a pozitívne ohlasy od spoločností ako BMW, Bosch, DHL, UPC, Michelin či dokonca od futbalového klubu Real Madrid snáď hovoria za všetko. Takýto klienti nás len utvrdzujú v tom, že Schwank napĺňa ich potreby veľmi dobre a sú skutočnými odborníkmi v obore.

Prečo spolupracovať s firmou Schwank

Ako sme už uviedli vyššie, tak Schwank sa zameriava na tzv. sálavé vykurovanie priemyselných hál. Predáva plynové infražiariče, ktoré vykurujú priestory sálaním – vyžarovaním tepelnej energie, ktorá sa po dopade na predmety alebo osoby mení v teplo.

Vzhľadom na to, že zníženie teploty vo vykurovanom priestore o 1 °C znižuje ekonomické náklady o 6%, je tento spôsob kúrenia najekonomickejším variantom vykurovania veľkopriestorových objektov. Úspory energie pri vykurovaní hál infražiaričom dosahujú 30 až 40%.

plynove-infraziarice

Ďalšie výhody používania produktov Schwank:

  • značné úspory energie potrebnej na vykurovanie priestorov
  • neohrieva sa celý objem vzduchu vo vykurovanom priestore
  • nedochádza k prekurovaniu podstrešných častí priestor stúpanie ohriateho vzduchu nahor
  • možno vykurovať iba používajúce oblasti (zóny) haly, alebo vykurovať rôzne zóny na rozdielne teploty
  • nedochádza k víreniu vzduchu a tím ani k víreniu prachu v priestoroch
  • rýchle dosiahnutie príjemnej teploty – počas niekoľkých minút od spustenia je dosiahnutý 100% výkon
  • absolútne tichý chod

Plynové infražiariče od Schwank sú správnym krokom

Základná stratégia firmy nádherne vyplýva z vyššie uvedeného. Je ňou ústretový vzťah k zákazníkom, ktorým sa Schwank snaží poskytovať kvalitné služby ako v predprojektovej tak v projektovej fáze, vo fáze realizačnej a samozrejme aj v záručnej a pozáručnej dobe.

Zaujal nás aj fakt, že Schwank dôkladne analyzuje potreby zákazníka a vďaka mnohoročným skúsenostiam so stavbou a rekonštrukciou vykurovacích systémov, dokáže racionálne zhodnotiť situáciu a navrhnúť komplexné a spoľahlivé riešenie s dlhou životnosťou. Ak preto hľadáte originálne, komfortné, ekonomické a ekologické riešenie, tak ste na správnej adrese.

www.schwank.sk