V mene Slovenskej rady pre zelené budovy a jej členských spoločností Vás srdečne pozývame na Svetový týždeň zelených budov – po prvý raz na Slovensku vďaka SKGBC.Pripravili sme pre Vás viacero zaujímavých podujatí, na ktorých sa môžete dozvedieť viac o zelených budovách, udržateľnej výstavbe a rôznych ekologických a energeticky úsporných produktoch či systémoch. Veríme, že si z tohto programu vyberiete a posuniete túto informáciu ďalej.

Z podujatí vyberáme:
Galéria projektov zelených budov – Bratislava (Vestibul FA STU) a Košice (Magistrát mesta) – od utorka 20.9.

Deň otvorených dverí – Slovenská rada pre zelené budovy SKGBC – Bratislava – štvrtok 22.9. a piatok 23.9.

Podujatia našich členských spoločností e-Dome, Eneco, Arch.Design, InterfaceFLOR, Velux, ktoré sú určené aj pre verejnosť, sa konajú počas celého týždňa a detaily nájdete v Kalendári podujatí SKGBC na webe. Okrem toho sú pripravené aj špeciálne podujatia výlučne pre členov SKGBC a pozvaných hostí.

V mene partnera SKGBC – Dopravného podniku Bratislava – Vás tiež pozývame na Deň otvorených dverí do Vozovne Jurajov Dvor – v sobotu 24. septembra. VIAC INFO

Podrobnejší program nájdete v Kalendári podujatí na webe SKGBC. Tam nájdete podrobnejšie informácie aj v prípade, že sa Vám linky v tomto emaile nezobrazujú správne.

Svetový týždeň zelených budov na Slovensku podporujú primátori a magistráty Bratislavy a Košíc, Hlavná architektka Bratislavy, Dopravný podnik Bratislava a Fakulta architektúry STU.

SKGBC vydala pri tejto príležitosti aj Výzvu k zdravému rozvoju našich miest a tvorbe lepšieho prostredia pre život a prácu  Môžete si ju prečítať na webe skgbc.org v sekcii Médiá/Tlačové správy.

Tešíme sa na Vás na niektorom z podujatí Týždňa.