saint-gobain-forum

Skupina Saint-Gobain srdečne pozýva na konferencie zamerané na akustiku budov s výstižným názvom „TICHO, PROSÍM!“

Prvý ročník odborných seminárov je určený pre projektantov, architektov, stavebné firmy a ostatných profesionálov vo sfére stavebníctva. Téma konferencie vychádza zo stavebnej a projektovej praxe a je podložená dlhoročnými skúsenosťami z projektovania, prípravy a realizácie stavieb. Problematikou akustiky a ich praktického riešenia budú účastníkov sprevádzať zástupcovia spoločnosti Saint-Gobain, divízií Rigips, Isover, Weber, Ecophon a Glassolutions Nitrasklo.

Saint-Gobain Fórum o Akustike je zaradené do systému Sústavného vzdelávania architektov. Registrovaní účastníci získajú za účasť 5 kreditov.

Odborne na fóre spolupracujú Prof. Ing. Peter Tomašovič, PhD. a  Ing. Dušan Dlhý, PhD. Obaja pôsobia na Stavebnej Fakulte STU v Bratislave kde prednášajú a vedú cvičenia najmä z predmetu Stavebná akustika a osvetlenie, Pracujú aj v oblasti znižovania hluku v pracovnom a životnom prostredí a zároveň sú obaja členmi Slovenskej akustickej spoločnosti.

Konferencia má riešiť problematiku akustiky z rozličných pohľadov. Špecialisti z jednotlivých divízií spoločnosti Saint-Gobain účastníkov prevedú témami ako akustické riešenia pre bytovú výstavbu, vplyv izolácií na akustiku, akustické vlastnosti tepelno-izolačných kompozitných systémov či akustika stavebného skla. Prednášky sa budú venovať aj vplyvu hluku na ľudí a ich pracovné či študijné prostredie a ponúknu tiež prípadovú štúdiu akustických riešení použitých na projekte Zelené Átrium – prvom pasívnom bytovom dome na Slovensku.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Registrácia a viac informácií na www.sgforum.sk.

Mediálnym partnerom Saint-Gobain Fóra 2016 sú časopisy Stavebné materiály a ASB.

Termíny a miesta konania:

  • 9. 2016 Košice, Hotel Double Tree by Hilton
  • 9. 2016 Bratislava, Hotel Tatra ****

Kontakt:

Saint-Gobain Construction Products s.r.o.

Stará Vajnorská 139, 831 04 Bratislava

e-mail: sgforum@saint-gobain.com